Du er landet på Fugebånd.dk, det helt rigtige sted at finde Fiskars fugerenser. Vi har udvalgt de 1 bedste produkter lige nu, så du er sikret et godt køb.
De 1 tilbud på listen er udvalgt efter følgende kriterier:

✅ Aktuelle Fiskars fugerenser tilbud | ✅ Produktkvalitet | ✅ ⭐ Kundeanmeldelser | ✅ Gratis levering / Fri fragt | ✅ 🇩🇰 Danske webshops

1: Fiskars Classic flise- og fugerenser 22 cm

Sidste produkt på vores liste er Fiskars Classic flise- og fugerenser 22 cm som vi har fundet til 149,95 hos Davidsenshop.dk.

Forhandlerens beskrivelse:
Når der skal pusles og ordnes i haven, er denne smarte fugerenser fra Fiskars Classic helt uundværlig, med renseren kommer man nemt ind imellem fliser og sten.
Specifiakationer: Længde 22 cm. Vægt: 140 g Ophængssnor Træskaft.
Se hele vores udvalg af flise…

Se hos Davidsenshop.dk ❯❯

Dyreste Fiskars Fugerenser på listen er Fiskars Classic flise- og fugerenser 22 cm fra Davidsenshop.dk med en pris på 149.95. Billigste udvalgte Fugerenser er Fiskars Classic flise- og fugerenser 22 cm som du kan købe for 149.95 hos Davidsenshop.dk. Forskellen på de to priser er 0 kr.
Ovenstående Fiskars Fugerenser data og priser er hentet fra 1 butikker (Davidsenshop.dk). Alle Fiskars Fugerenser tilbud er opdateret i dag 09-12-2022. Vi tager forbehold for fejl i priser og lagerstatus.

Flere Fugerenser guides:

Fandt du ikke det rigtige Fugerenser blandt de 1 ovenfor? Så kig i nogle af vores andre detaljerede guides til at finde den bedste Fugerenser: