Du er landet på Fugebånd.dk, det helt rigtige sted at finde Bosch fugepistol. Vi har udvalgt de 1 bedste produkter lige nu, så du er sikret et godt køb.
De 1 tilbud på listen er udvalgt efter følgende kriterier:

✅ Aktuelle Bosch fugepistol tilbud | ✅ Produktkvalitet | ✅ ⭐ Kundeanmeldelser | ✅ Gratis levering / Fri fragt | ✅ 🇩🇰 Danske webshops

1: Bosch GCG 18V-600 fugepistol solo

Sidste produkt på vores liste er Bosch GCG 18V-600 fugepistol solo som vi har fundet til 2495,- hos Davidsenshop.dk.

Forhandlerens beskrivelse:
Valg af hastighed med 9 hastighedsindstillinger og udløser for trinløs hastighed.
Hurtig fremdrift i arbejdet, selv med klæbemidler med høj viskositet: Trykkraft på 3,5 kN kombineret med en maksimal fremføring (uden belastning) på 9 mm/sek.
Intet overløb…

Se hos Davidsenshop.dk ❯❯

Dyreste Bosch Fugepistol på listen er Bosch GCG 18V-600 fugepistol solo fra Davidsenshop.dk med en pris på 2495.00. Billigste udvalgte Fugepistol er Bosch GCG 18V-600 fugepistol solo som du kan købe for 2495.00 hos Davidsenshop.dk. Forskellen på de to priser er 0 kr.
Ovenstående Bosch Fugepistol data og priser er hentet fra 1 butikker (Davidsenshop.dk). Alle Bosch Fugepistol tilbud er opdateret i dag 05-10-2022. Vi tager forbehold for fejl i priser og lagerstatus.

Flere Fugepistol guides:

Fandt du ikke det rigtige Fugepistol blandt de 1 ovenfor? Så kig i nogle af vores andre detaljerede guides til at finde den bedste Fugepistol: